Edit Content
Contact

Het verhaal van Traiteur Plongeur

Ons verhaal

"Koken is mijn passie en dat merkt u in elk gerecht"

Ik ben Axel Montoye (1997) uit Ichtegem en genoot een koksopleiding aan Hotelschool Ter Duinen te Koksijde. Ik liep in verschillende restaurants stage in de keuken waaronder Boury*** (Rumbeke), A’QI* (Brugge) en Monvínic (Barcelona) en heb werkervaring als sous-chef in ’t Hooghuys (Ichtegem) en restaurant Laissez-Faire (Brugge). Ook werk ik samen met Hotelschool Ter Duinen & Hogeschool VIVES waar ik studenten begeleid in de Karmeliet te Brugge genaamd Flanders Culinary Arts Centre.

Van waar de naam Traiteur Plongeur?

In corona ben ik in bijberoep gestart als traiteur. Omdat de meeste mensen in Ichtegem mij “de plongeur” noemden dacht ik meteen om daar gebruik van te maken en het klinkt nog goed ook. Tevens is de plonge ook de plek waar je het eerst start in de HoReCa.

Boury***

3 sterren – Rumbeke

A'QI*

1 ster – Brugge

Monvínic

Barcelona

Laissez-Faire

Brugge

Kok aan huis

Beleef een culinaire droom thuis met onze professionele service  aan huis, voor een onvergetelijke en unieke ervaring.

Afhaal Traiteur

Proef de heerlijkste gerechten zonder de moeite van zelf te koken met onze smaakvolle afhaalgerechten.

Event Catering

Maak indruk op uw gasten met onze professionele event catering en maak van uw feest een culinair hoogtepunt

Kok aan huis met traiteur plongeur uit Ichtegem
Afhaal gerechten via traiteur plongeur uit Ichtegem
Event Catering Traiteur Plongeur uit ichtegem
4.6/5

4.6/5.0

(50+ reviews)

We bestelde drie taarten voor de verjaardag van onze dochter Marion. Eén voor één super lekker. Vooral de chocolade mousse taart viel serieus in de smaak. Dikke merci!

Silke Bruneel Via Facebook

kaasplank : verzorgd, goede keuze kazen. broodjes en fruit. zeker voor herhaling vatbaar ! niks dan lof van onze gasten.

Kristof Bentein Via Facebook

Corona proof ontvangen door twee frisse jonge mensen! Eten verzorgd verpakt. Lekkere tapas gegeten! Ps: houd nog een gaatje vrij voor het dessert bommetje.

Sharon Vermet Via Facebook